Webshop

We hebben nu ook een webshop! Dus ook voor online shoppen ben je bij ons aan het juiste adres!
Het assortiment in onze webshop wordt continu uitgebreid, dus laat je verassen door alle schitterende stenen!

Shop nu

 

 

 

Decoratieve kristallen

In ons assortiment zitten schitterende stukken voor bijvoorbeeld in de vensterbank, op tafel of in een open kast. Het assortiment is heel divers waardoor er altijd wel iets is wat bij jou past. We hebben gepolijste stenen zoals rozekwarts, oranje seleniet en garniriet met maansteen, fossielen zoals ammonieten, geodes van bergskristal en amethist, maar ook ruwe stenen zoals woestijnroos, pyriet en argoniet.

Lees meer…

Ondersteunende stenen

Edelstenen en mineralen zijn er in verschillende soorten en maten. Behalve dat ze er schitterend uitzien hebben ze ook nog allemaal hun eigen trilling waarmee ze ons kunnen ondersteunen.

Alles om ons heen en ook ons eigen lichaam is opgebouwd uit atomen. Alle atomen hebben een eigen trilling. Deze trilling is niet zichtbaar, maar kan wel worden gevoeld. Dit heeft te maken met resonantie. Voorbeeld: als je twee stemvorken hebt en je slaat er eentje aan die qua toonhoogte dicht bij de ander ligt, dan zal die ander uit zichzelf mee gaan trillen. De trilling wordt dan overgenomen door iets wat eenzelfde soort trilling kan vormen. Ieder soort steen heeft zijn eigen trilling. Als je een steen voelt, dan resoneert jouw lichaam op de trilling van die steen. Omdat je in je lichaam heel veel verschillende trillingen hebt, kan je lichaam dus ook resoneren op veel verschillende stenen. Als er een trilling uit balans is door bijvoorbeeld ziekte, dan kan een steen helpen om deze trilling te corrigeren, versterken of helen.

Lees meer…

Over ons

More than Stones is in 2019 opgericht door Edwin en Anneloes. Al van jongs af aan verzamelen wij allebei stenen, zeker tijdens vakanties. De fascinatie voor dit mooie stukje natuur zit dus al lang in ons bloed.

Lees meer…

Openingsdagen

More than Stones is een aantal dagen per maand geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tevens zijn we ook geopend op afspraak
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Dan zorgen wij ervoor dat de koffie en thee klaar staat.

Bekijk de openingsdagen…