Workshops

Workshop edelstenen en mineralen

Duur: circa 1,5 uur
Prijs: € 15,- pp
Wat krijg je hiervoor: een geweldige beleving, koffie/thee, kristalwater

Inhoud:
– je komt meer te weten over verschillende edelstenen
– leer je ontdekken hoe je de energie van deze stenen mag beleven
– ervaar je welke steen bij jou past
– leer je hoe je stenen kan gebruiken in het dagelijks leven
– vertellen wij je meer over het ontladen en opladen van stenen

Het leuke van deze workshop is dat je ‘m meerdere keren kan volgen. Wij houden namelijk bij wie welke workshop heeft gevolgd en nemen dan voor een volgende workshop weer andere stenen. Zo wordt jouw ervaring en kennis vele malen groter en is jouw beleving iedere keer anders.

Workshop kristalgrid leggen

Duur: circa 1,5 uur
Prijs: € 15,- pp
Wat krijg je hiervoor: een inspirerende beleving, koffie/thee, kristalwater

Inhoud:
– geven wij je informatie over verschillende kristalgrids
– middels visualisatie gaan we jouw intentie / verlangen helder formuleren
– ga je een kristalgrid te maken om je intentie krachtig neer te zetten
– ervaar je de energie van jouw grid
– kom je meer te weten over verschillende edelstenen in jouw kristalgrid

MTS kristalgrid

Algemeen

Bij mooi weer wordt de workshop buiten gegeven in de heerlijke tuin voor de winkel.

Aantal deelnemers workshop in de winkel: minimaal 2, maximaal 5.

Aantal deelnemers workshop buiten: minimaal 2, maximaal 8.

Via de mail of via telefonisch kan je een datum afspreken of meer informatie verkrijgen.

 

Reacties van eerdere deelnemers:

Natascha:
Wat een mooie workshop was het bij Anneloes en Edwin. Een zorgvuldig voorbereid programma waarbij we mee werden genomen om op een bijzondere manier de kracht van de stenen te ervaren en voelen. Deskundig met aandacht en rust. De tuin en de winkel/ workshop ruimte zijn heel fijn en mooi. Anneloes en Edwin doen dit ook heel leuk samen. Leuk om te zien hoe ze elkaar aanvullen. Er is een groot assortiment aan stenen en Anneloes en Edwin kunnen je er veel uitleg over geven. Fijn dat er bij elke steen een mooi ansichtkaartje zit met uitleg. De stenen worden ook nog mooi verpakt.

Fatima:
Wat een fantastische ervaring was dat bij Anneloes en Edwin! Samen met een groep anderen hebben wij een workshop mogen ervaren bij hen op locatie More and Stones. De ontvangst was hartelijk en persoonlijk. Ze geven je het gevoel thuis te komen en delen met zoveel liefde en passie hun kennis over de magische werking van stenen. En de collectie stenen die ze hebben… zoveel moois! Een bezoek aan hen is echt de moeite waard!!!

Marian:
MORE THEN STONES INDERDAAD: een hele mooie ervaring! Geweldig hoe ze ons op een natuurlijke, speelse en lichte manier de werking van stenen lieten ervaren. Vooral “alles is goed, iedereen ervaart iets anders en voel zelf maar ipv dit is het effect en hoor je te voelen” voelt integer en authentiek. Deze passievolle mensen zijn klaar voor de nieuwe tijd!

Vincent:
Mooie winkel met een groot en bijzonder assortiment. Vriendelijke mensen met kennis van zaken. Je kunt er grote en kleine stenen kopen, van trommelsteen tot Geode en allen van hoge kwaliteit. Je krijgt kaartjes met info over de stenen die je koopt. Ik heb een workshop mogen meemaken en die was heel leerzaam. Onder de rook van Rotterdam.

Syl:
Gisterenavond een workshop gehad. De verschillende gevoelens via de edelstenen voelen was een bijzondere en mooie ervaring . Heerlijk gesnuffeld tussen de stenen en we zijn goed geslaagd We komen zeker nog eens terug. Bedankt voor de gastvrijheid de kennis en een fijne avond

Saskia:
Ik heb pas een workshop gevolgt.
Dat was zo ongedwongen relaxed sfeer.
Echt een aanrader.
We hebben een beleving mogen ervaren hoe edelstenen werken. Een prachtige plek om te mogen zijn. Dank jullie wel!

Zaza:
Mooie workshop gehad, goede uitleg over de stenen een het gebruik ervan. Hele ontspannen sfeer en professioneel. Zeker een aanrader voor herhaling vatbaar, dankjewel Edwin en Anneloes voor de goede zorgen, en de workshop