Ervaringen

Hieronder lees je de ervaringen van verschillende klanten. Wil je ook jouw ervaring achterlaten op onze site? Stuur ons dan even een bericht. Wij hopen in de toekomst hier een gastenboek te gaan plaatsen.

Monique:
Grote oranje calciet, prachtig stuk, mooi van vorm en kleur met een fijne zachte uitstraling, precies waar ik naar op zoek was!
Woestijn bariet bloem: lief stukje met een aardse, warme uitstraling.
Ik was verrast door jullie fijne service, met een persoonlijke noot: een belletje of de stenen goed waren aangekomen, waar jullie voor staan en de goede uitleg. ***** Dankjewel! Ik ben zeer tevreden.

Jacqueline:
De ruimte waar More than Stones in gevestigd is, straalt heel veel rust, warmte en sereniteit uit.
Ze hebben een prachtige collectie, die op een zeer zorgvuldige manier tentoongesteld wordt.
Voor mij is het alsof je in een snoepjeswinkel loopt.

Melanie:
Het is een fijne en rustgevende plek. Dat ze op afspraak werken vind ik persoonlijk heel fijn! Je kan rustig rondkijken, aanraken en voelen. Twijfel je over een steen/mineraal dan mag die ook weer zonder problemen terug gelegd worden. Ik vond het heel fijn dat ik tot niks verplicht werd en ook met eventueel lege handen naar huis mocht gaan! Dit is gelukkig niet gebeurd. Hele vriendelijke mensen!

Maj-Britt:
Gisteravond bij een uitleg over werking van edelstenen geweest.
Een hele fijne uitleg en mooie plek.
Wat ik daarnaast heel fijn vindt is dat in de winkel naast de standaard type stenen die je in veel winkels vindt, er veel meer “ niet standaard” stenen te vinden zijn.
En zeer goede kwaliteit.

Simone:
Mooie winkel, alles ziet er netjes geordend uit. Ze nemen alle tijd om je te helpen een keuze te maken of om meer te vertellen over de verschillende stenen.

Anita:
Wat een fijne plek om deskundig en persoonlijk geadviseerd te worden in steenkeuze. En zo dicht bij huis (Nieuwerkerk aan den IJssel)! In mijn praktijk Zen & Zingeving Zuidplas wil ik de ondersteunende krachten van de stenen graag gaan integreren met mijn sessies – waar de situatie of de klant daar om vraagt – en ik ben bij More than Stones heel fijn geholpen om daar een mooie basis aan stenen voor aan te leggen. Ben jij bij mij voor een behandeling en wordt je net zo enthousiast over (de werking van) een steen als ik dan verwijs ik je met evenveel enthousiasme door naar More than Stones om daar op gevoel en onder de deskundige begeleiding van Edwin en Anneloes je eigen mooiste steen aan te schaffen voor ondersteuning bij jouw innerlijke processen. Als steenliefhebber ben ik ontzettend blij dat er nu op een ‘steenworp’ afstand van Nieuwerkerk een winkel zoals deze bestaat!

Megan:
Edwin en Anneloes hebben ons hartelijk ontvangen. Zelfs aan onze kleine man van 1,5 is gedacht. Vandaag geslaagd voor een mooie steen. En als kers op de taart, omdat More than Stones 1 jaar bestaat, nog een mooie steen uitgezocht. Hartelijkheid bedankt voor de gastvrijheid en de fijne gesprekken. Hopelijk tot snel.

Loes:
De workshop die ik bij More than Stones heb gevolgd, was erg interessant en gezellig. Veel ruimte voor het ervaren wat de stenen met je doen! Ook is er in de sfeervolle winkel veel keuze. Je krijgt alle tijd om te voelen welke steen er mee naar huis gaat!

Olga:
Mooie rustige winkel, met heel veel mooie stenen. Eigenlijk veel te veel keus. Goed geholpen en een paar mooie stenen uitgezocht! Bedankt voor de gastvrijheid!

Rianne:
Echt een aanrader!
Gisteren super goed geholpen en diverse uitleg gekregen over de verschillende stenen
Uit de ruime keus, 4 stenen ontdekt die echt goed bij mij passen. Daarnaast ook nog een super mooie Azuriet met Malachiet gekocht voor mijn vriendinnetje omdat ze dit verdiend En een prachtig armbandje met alle chakra’s voor mijn lieve moedertje

Heleen:
Mooie winkel die rust uitstraalt!

Eddy:
Wonderful, exclusive stones.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
(nog geen berichten)