Ondersteunende stenen

Edelstenen en mineralen zijn er in verschillende soorten en maten. Behalve dat ze er schitterend uitzien hebben ze ook nog allemaal hun eigen trilling waarmee ze ons kunnen ondersteunen.
Alles om ons heen en ook ons eigen lichaam is opgebouwd uit atomen. Alle atomen hebben een eigen trilling. Deze trilling is niet zichtbaar, maar kan wel worden gevoeld. Dit heeft te maken met resonantie. Voorbeeld: als je twee stemvorken hebt en je slaat er eentje aan die qua toonhoogte dicht bij de ander ligt, dan zal die ander uit zichzelf mee gaan trillen. De trilling wordt dan overgenomen door iets wat eenzelfde soort trilling kan vormen. Ieder soort steen heeft zijn eigen trilling. Als je een steen voelt, dan resoneert jouw lichaam op de trilling van die steen. Omdat je in je lichaam heel veel verschillende trillingen hebt, kan je lichaam dus ook resoneren op veel verschillende stenen. Als er een trilling uit balans is door bijvoorbeeld ziekte, dan kan een steen helpen om deze trilling te corrigeren, versterken of helen.

Voor iedere steen zijn er “algemene” trillingen bekend. Dit zijn trillingen waarvan voor ongeveer 85% van de mensen de trilling hetzelfde aanvoelt. Bijvoorbeeld een amethist die helpt bij hoofdpijn en een rozenkwarts voor liefde. Daarnaast kan je dus ook zelf voelen wat een steen bij jou doet.

In onze winkel is meer informatie over de ondersteunende werking van de stenen beschikbaar. Maar ga vooral ook even rustig met een steen zitten om te voelen wat deze steen met jou doet.

Om een steen gemakkelijk bij jou te dragen kan je het beste kiezen voor een hanger of een knuffelsteen. Knuffelstenen zijn kleine getrommelde (= glad) stenen welke lekker vasthouden maar ook goed in jouw broekzak passen.

Grotere stenen (ruw of gepolijst) kunnen prima in een ruimte worden geplaatst zoals de woonkamer of slaapkamer om op deze manier hun trilling te verspreiden. Ook een grote steen in een praktijkruimte helpt om een goede sfeer te creëren.

Waterkristallen

In onze winkel zijn ook waterkristallen te koop. Deze kristallen zijn geschikt om aan water toe te voegen. Wetenschappers hebben aangetoond dat water een geheugen heeft en dat watermoleculen kunnen veranderen onder invloed van trillingen. Dus de trilling van de steen wordt overgenomen door het water. Als wij dit water drinken, dan geven wij op deze manier de trilling door aan ons lichaam waardoor ons lichaam kan resoneren op deze trilling.
De geneeskundige werking die aan de edelstenen wordt toegeschreven is een aanvulling en nooit een vervanging van de reguliere medische wetenschap. More than Stones neemt op geen enkele wijze verantwoording en kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van de werking of uitstraling van de edelstenen. Wij adviseren jou bij medische klachten dan ook om in eerste instantie een arts, dan wel een therapeut te consulteren.