blauwe calciet hartje

Bollen

blauwe calciet hartje

Harten

blauwe calciet hartje

Gepolijste stenen

blauwe calciet hartje

Ruwe stenen

blauwe calciet hartje

Half gepolijste stenen

blauwe calciet hartje

Trommelstenen

blauwe calciet hartje

Handstenen

blauwe calciet hartje

Cadeaubonnen

More than Stones is dé winkel in edelstenen, kristallen en mineralen en is gevestigd te Rotterdam Nesselande. In een rustgevende ambiance, sfeer en en beleving kun je hier genieten van een groeiend aanbod aan edelstenen en mineralen.

De stenen zijn een streling voor het oog, daarnaast bezitten veel edelstenen en mineralen ook een unieke helende eigenschap/ energieën welke een hulpmiddel kunnen zijn om probelemen of klachten te verzachten, te verminderen of zelfs weg te nemen.

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk of juist een edelsteen met helende werking, dan ben je bij More than Stones aan het juiste adres.

 

Webshop

Een deel van de collectie staat in de webshop welke ook groeiend is qua diversiteit. Klik hierboven op één van de categorieën om het assortiment in de webshop te bekijken.

Ben je op zoek naar een bepaalde steen en tref je deze niet in onze webshop? Neem dan even contact met ons op. Mogelijk hebben wij de steen wel in onze winkel.

 

Nieuw in onze webshop

voorkant winkel More than Stones

Openingsdagen

Op dit moment zijn wij alleen op afspraak geopend. Plan nu jouw bezoek voor private shopping! Je hebt dan 1,5 uur de tijd om rustig tussen al dit moois te snuffelen. Je mag ook iemand meenemen om samen te komen kijken. Je kan een afspraak maken voor overdag, begin van de avond of in het weekend. plan je bezoek
scolosiet op stilbiet 2 - More than Stones

Ervaring

Maj-Britt:
Een hele fijne uitleg en mooie plek.
Wat ik daarnaast heel fijn vindt is dat in de winkel naast de standaard type stenen die je in veel winkels vindt, er veel meer “ niet standaard” stenen te vinden zijn.
En zeer goede kwaliteit.

meer ervaringen

vlinder More than Stones

Workshops

Zin om iets leuks te doen met je vriendinnen of familie?

Volg dan bij More than Stones een workshop. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over een aantal edelstenen en mineralen en mag je de energie van deze stenen ervaren.

 

kies hier je workshop

Goethiet met Limoniet - More than Stones

Over ons

More than Stones is in 2019 opgericht door Edwin en Anneloes. Al van jongs af aan verzamelen wij allebei stenen, zeker tijdens vakanties. De fascinatie voor dit mooie stukje natuur zit dus al lang in ons bloed. Op een dag ….

lees verder

Edwin en Anneloes - More than Stones