Op zoek naar dé winkel in edelstenen, kristallen en mineralen in Rotterdam?

Dan ben je bij More than Stones aan het juiste adres! De winkel is gevestigd in een sfeervolle blokhut waar je terecht kan voor een groeiend aanbod in edelstenen, mineralen en kristallen.

 Aan de rand van Rotterdam Nesselande kan jij terecht om schitterende kristallen te kopen. Door de uitgebreide collectie is er altijd wel een mineraal of edelsteen te vinden welke bij jou past.  Bij More than Stones, de winkel in stenen, staan we graag voor je klaar met advies en mag je altijd de stenen vasthouden en voelen! De koffie, thee en kristalwater staan altijd klaar. Kom je snel een kijkje nemen in de stenenwinkel van Rotterdam en omstreken.

voorkant winkel More than Stones

Openingsdagen

Op dit moment zijn wij alleen op afspraak geopend. Plan nu jouw bezoek voor private shopping! Je hebt dan 1,5 uur de tijd om rustig tussen al dit moois te snuffelen. Je mag ook iemand meenemen om samen te komen kijken.

Je kan een afspraak maken voor overdag, begin van de avond of in het weekend.

plan je bezoek

scolosiet op stilbiet 2 - More than Stones

Ervaring

Maj-Britt:
Een hele fijne uitleg en mooie plek.
Wat ik daarnaast heel fijn vindt is dat in de winkel naast de standaard type stenen die je in veel winkels vindt, er veel meer “ niet standaard” stenen te vinden zijn.
En zeer goede kwaliteit.

meer ervaringen

vlinder More than Stones

Workshops

Zin om iets leuks te doen met je vriendinnen of familie?

Volg dan bij More than Stones een workshop. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over een aantal edelstenen en mineralen en mag je de energie van deze stenen ervaren.

 

kies hier je workshop

Goethiet met Limoniet - More than Stones

Over ons

More than Stones is in 2019 opgericht door Edwin en Anneloes. Al van jongs af aan verzamelen wij allebei stenen, zeker tijdens vakanties. De fascinatie voor dit mooie stukje natuur zit dus al lang in ons bloed. Op een dag ….

lees verder

Edwin en Anneloes - More than Stones